Kerkojme te punesojme 1 vajze per pozicionin Assistente zyre ne Agjensi Turistike ne Tirane!
1) Te jete korrekte me punen dhe e komunikueshme me klientin dhe stafin.
2) Me eksperience pune.
3)...