http://www.aos.al/images/klient/asab.jpgKOMPANIA ASAB Sh.p.k me aktivitet kryesisht ne prodhimin e asfaltit dhe te markave te ndryshme te betoneve eshte e interesuar te punesoje nje Pompist...