Z-Service Company eshte nje kompani qe operon ne fushen e Call Center ne gjuhen Italiane
Po kerkojme operatore per fushaten Luce e Gas.
Ne ofrojme:
1. Pagat dhe bonuset me te larta ne treg
2....