B&B Market kerkon te punesoj Agent Forex dhe Retention.
-Italisht
-Anglisht
-Spanjisht
Ofrojme:
-Pagat me te mira ne treg
-Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes.
-Bonuse motivuese....