Zona/Rruga : mendu zavalani , prane Euro Korca
Apartamenti  i ri prane hotelit Euro Korca ne Pogradec rreth 100 m para se te shkosh tek hotel 1 Maji. . Eshte 50 m larg nga shetitorja dhe 100 m...