Ofroj Fizioterapi ne shtepi per femije dhe te rritur ne patologji si :
-Tortikolis kongenital
- Skolioza
- Paraliza cerebrale spastike
- Pleksus brakial
- Hemiplegji
- Probleme te qafes/...