Apartament Pushimi 1+1, Vlore, Orikum
Apartamenti eshte i mobiluar dhe me mundesi gatimi.
Mund te akomodohen 4-5 persona lirshem,
Shume afer plazhit. Cmimi 30 Euro/ Dita.
Te intersuarit mund te...