970 HP gjej pronajuaj

kėrko:

Type: Forum Threads; User: World Vision Albania; Fjala/-ėt kyēe:

Faqja 1 nga 3 1 2 3

kėrko: Kėrkimi zgjati 0.00 Sekonda.

  postimi i fundit: 08.03.2023 12:34  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 1. Shqiperi, tender ToR Kampe pranverore GIZ WVA
  World Vision Albania
  01.03.2023, 15:42  

  postimi i fundit: 01.03.2023 15:42  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 01.03.2023 14:12  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 06.02.2023 17:24  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 2. Tender #390009 Shėrbim Katering pėr zonėn e Durrėsit
  World Vision Albania
  08.02.2023, 11:14  

  postimi i fundit: 08.02.2023 11:14  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 3. Tirane, tender
  World Vision Albania
  26.01.2023, 15:50  

  postimi i fundit: 26.01.2023 15:50  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 4. Tirane, tender Vlerėsimi, ngritja e kapaciteteve dhe st
  World Vision Albania
  19.01.2023, 18:15  

  postimi i fundit: 19.01.2023 18:15  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 18.01.2023 10:47  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 10.11.2022 12:07  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 5. Tirane, shpallje
  World Vision Albania
  08.11.2022, 12:07  

  postimi i fundit: 08.11.2022 12:07  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 6. Tirane, shpallje Bime Medicinale Zona e Dibres
  World Vision Albania
  28.10.2022, 11:50  

  postimi i fundit: 28.10.2022 11:50  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 31.10.2022 10:11  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 7. Global Prequalification Announcement_World Vision International
  World Vision Albania
  24.10.2022, 16:14  

  postimi i fundit: 24.10.2022 16:14  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 13.10.2022 09:17  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 8. Tender #376646 "Update/redesign the existing webpages of WVA"
  World Vision Albania
  25.08.2022, 16:31  

  postimi i fundit: 25.08.2022 16:31  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 17.08.2022 10:36  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 02.09.2022 16:06  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
 9. Shqiperi, tender Tor-NO-152_Bime medicinale dhe aromatike
  World Vision Albania
  12.07.2022, 16:58  

  postimi i fundit: 12.07.2022 16:58  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 13.06.2022 10:21  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 08.06.2022 10:53  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 08.06.2022 10:53  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 27.05.2022 17:17  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
  postimi i fundit: 25.05.2022 11:51  
  nga World Vision Albania  shko tek njoftimi i fundit
Trego rezultatin 1 deri 30 nga 76
Faqja 1 nga 3 1 2 3