Shitet nje prone me sip.4dynm toke.Brenda kesaj toke ndodhen 860m2 truall.ne kete truall esht ngritur nje ndertes tre kateshe,kati i pare eshte 214m2,kati i dyte eshte 478m2 dhe kati i trete jan...