Shitet Canon EOS 70D me vetem 13K shkrepje,
Aparati eshte ne super gjendje, me touchscreen, me wifi (mundeson hedhjen direkt ne tel te fotove), shoqėrohet me lete 18-55mm, karikues dhe bateri...