BOJAXHI

Jam usta BOJAXHI me ekpserience pune...
🔸Lyerje me hidromat + plastike + patinime, etj...
* Bej lyerje dhe patinime, ne shtepi, zyra, dyqane, apartamente, etj...
Ju garantoj cilesi dhe...