Shiko Profilin: O&R Financial Services - www.njoftime.com
970 HP gjej pune premium
  • O&R Financial Services's Avatar
    23.09.2022, 18:55
    Tani qe me Legjislacionin Tatimor ne ndryshim te vazhdueshem jemi ketu per te siguruar ecurin e sigurt per Biznesin Tuaj. Dhe ti japim te Ardhme Investimit Tuaj. Ofrojme Sherbime Financiare per Bizneset e Vogla Me dhe Pa TVSH per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perputhje me Lgjislacionin Tatimor Shqipetar. Ofrojme: ● Hapje Nipti / Mbyllje te Niptit ● Pergatitjen e librave te shitjes dhe blerjes si dhe deklarimin e tyre prane tatimeve. ● Deklarimi TVSH ● Listepagesa / Sigurime Shoqerore dhe Shendetsore ● Heqje / Shtim Puntoresh ● Tatim Burim ● Prerjen e faturave te fiskalizuara ne programe financiare ● Taksat Vendore ● Cdo lloj aplikimi ne QKB dhe Tatime , Zyrat e Punes etj ● Plan Biznesi ● Plan Investimi ● Konsulence e vazhdueshme financiare ● Sherbime te tjera ne lidhje me biznesin si psh.( Kontratat e punes,vertetime pagash,aplikime per kredi biznesi,suporte ne programe financiare si Financ5,Alpha Web ,Devpos,Faturo.al etj Pagesa e arsyeshme dhe e diskutueshme..Mirpresim bashkepunimet tuaja. Cel. : 0683866282
No More Results
About O&R Financial Services
Njoftime
7