Shiko Profilin: RMSA - www.njoftime.com
500 HP Bata
Tab Content
  • RMSA's Avatar
    12.09.2022, 13:06
    Organizata "Sherbimet Shqiptare per Refugjatet dhe Migrante"(RMSA) eshte organizate jo-qeveritare, dhe jo-fitimprurese e cila ofron sherbime ne mbeshtetjen e refugjateve, migranteve, azilkerkuesve duke i/u siguruar nevojat baze strehim, ushqim, veshmbathje, ndihme mjekesore, keshillim psiko-social, keshillim ligjor, asistence dhe mbrojtje ligjore per personat ne nevoje. Deshirojme te ftojme te gjithe te interesuarit se Shoqata R.M.S.A do te hape nje vend pune si me poshte: Psikolog (Full-Time) Kohezgjatja e projektit deri ne 31 December 2022 (me te drejtė rinovimi) Detyrat Kryesore: Trajton Perfituesit me respekt dhe dinjitet ne ēdo kohe. Mbeshtet procesin e tranzicionit te perfituesit nga nje mjedis i meparshem jetese. Kordinon punen sipas nevojave dhe prioriteteve. Mbledh informacione rreth perfituesit duke perdorur intervista, teknika vezhgimi dhe metoda te tjera vleresimi, Zhvillon plane terapeutike dhe trajtimi duke u bazuar ne interesat, aftesite dhe nevojat, ne pershtatje edhe me kohen e ofrimit te sherbimit. Keshillon Perfituesit duke i ndihmuar te kuptojne problemet, te vendosin objektivat dhe te zbatojne plane veprimi realiste. Analizon te dhena si: shenimet gjate intervistes, rezultatet e testeve dhe manualet e referimit ne menyre qe te identifikoje simptomat dhe te diagnostikoje natyren e problemit te perfituesit. Zhvillon aktivitete psikosociale, per te kaluar nje kohe pozitive me perfituesit si dhe per te lehtesuar qendrimin e tyre ne vendin tone. Raporton ankesat dhe incidentet / aksidentet dhe i trajton ato duke ndjekur legjislacionin, procedurat dhe politikat e organizates Pergatit raportet e vleresimeve individuale per ēdo rast, nivelin e rrezikut, dhe ecurine per gjithe kohen e qendrimit ne vendin tone dhe menyren e zgjidhjes se problematikave te rasteve te paraqitura. Mban nje nivel te larte te konfidencialitetit dhe shkembim informacioni ne baze te legjislacionit vendas ne fuqi. Siguron mirembajtjen me cilesi te gjithe dokumenteve perkatese te rasteve qe ndjek. Dokumentacioni pėr pozicionin (Psikolog) Diplome ne psikologji Te kete eksperience pune mbi 3 vite. Licencė per ushtrim profesioni Aftesi shume te mira komunikuese Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur dhe per te punuar ne grup. Gjuha angleze -Nivel C1 Deshmi aftesie per drejtim automjeti Paraqitja e dokumentave Personat e interesuar jane te ftuar te paraqesin brenda dates 23.09.2022 ne adresen info@rmsa.al nje Curriculum Vitae dhe nje leter interesi. Vetem aplikantet e perzgjedhur, do te kontaktohen per interviste.
No More Results
About RMSA
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Shėrbimet Shqiptare pėr Refugjatė dhe Migrantė
Celular/Mobil:
+355 68 205 1736
Adresa:
“KARL TOPIA” Square, “Albanian Qatar Centre”Building
Telefon:
+355 44 51 0132
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Institucione/Organizata
Specifikat/Specializimi:
R.M.S.A - SHĖRBIMET SHQIPTARE PĖR REFUGJATĖ DHE MIGRANTĖ ėshtė njė organizatė jofitimprurėse e cila ofron shėrbime pėr Azilkėrkuesit dhe Refugjatėt nė Shqipėri.
Kodi postal:
1011
NIPT:
K42002007P
Home Page
http://rmsa.al
Njoftime
59