WebCall Alesio-Alesio RoiData HP
Tab Content
No Recent Activity
About IT-Spark
mosha
37
Shteti:
Shqipėri
Qyteti:
Tiranė
Emri i Subjektit:
Communication & Security
Celular/Mobil:
0686038773
Adresa:
Rruga Dritan Hoxha
Rubrika/fusha e aktivitetit:
Elektronike
Specifikat/Specializimi:
Ofriojme produkte dhe sherbime ne fushen e IT - si :
- Pajisje network
- Pajisje Wireless
- Sisteme CCTV
- Sisteme Alarmi
- Sisteme Zjarri
etj
Kodi postal:
1026

kartvizita

Edit Value
Comsec
0686038773
Rruga Dritan Hoxha
Home Page
https://www.comsec.al
Njoftime
45