PDA

Trego pamjen e plotė tė : www.albpr.orgInstituti Shqiptar i Marrėdhėnieve Publike
06.12.2005, 16:55
Internet Faqja e Institutit Shqiptar te Marredhenieve Publike promovon praktiken me te mire ne Shqiperi dhe trojet shqiptare ne Ballkan lidhur me Marredheniet Publike dhe marketingun. E mbeshtetur nga nje ekip i specializuar, AIPR ka nisur te prodhoje nje Newsletter te perjavshme te titulluar "The Next Level", e cila iu shperndahet mese 4,600 adresa email te perzgjedhura, duke prodhuar keshtu nje mjet te dedikuar komunikimi per shtresen e vendim-marresve politike dhe administrative, perfaqesive nderkombetare ne Shqiperi dhe stafeve te tyre, bankave dhe biznesit.
Faqja freskohet ne menyre te rregullt dhe lejon hapesira per shkembime idesh dhe pervojash, ajo mundeson regjistrimin e lire pa pagese dhe po ashtu shfrytezimin e nje bagazhi te gjere boteror te pervojes se PR-it dhe Marketingut, fale nje databaze te gjere case-studies dhe success stories qe AIPR ka seleksionuar dhe faqosur.
AIPR mbeshtetet nga nje bord nder-disiplinor profesoresh universitare dhe ekspertesh te mirenjohur te fushave si Sociologjia, Gjuhesia, EKonomia, Mjedisi, IT, Design dhe Media.

www.albpr.org (http://www.albpr.org)