PDA

Trego pamjen e plotė tė : Mbret I Tregutbuli3go
24.01.2014, 10:49
Cfarė ėshtė Mbret i Tregut?

Blog kreativ per Ekonomi, Biznes, Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend konsumatoret, sipermarresit dhe studentet... per te diskutuar dilemen se cili eshte MBRET I TREGUT (http://www.mbretitregut.com).

http://static.tumblr.com/aa8230b99bb4609b5e960b1fa89f2555/rglr1ty/lO3mygovl/tumblr_static_banner.gif
http://www.mbretitregut.com/wp-content/themes/mbrett/custom-uploads/logo.gif (http://www.mbretitregut.com)(http://www.mbretitregut.com)