PDA

Trego pamjen e plotŰ tŰ : Tirane, shes pajisje dentare 50.000 Lekedhminek
05.01.2023, 17:05
- Shes disa pajisje dhe mjete pune te nje klinike dentare :

Mjete te ndryshme te paperdorura 10000 Leke

- Aparat per uje te distilluar 10000 Leke

- Impulsen sealer (Makine mbyllese) 2500 Leke

- Sterilisation roll (shirit sterilizimi) 7,5 cm x 200 m 2000 Leke

- Mixing pad (mbeshtetes per perzjerje) 100 Leke

- Saliva ejector (thithes peshtyme) 10000 Leke

- 6 korniza 73x53 cm & 3 korniza 100 x 73 cm 10000 Leke

Mjete te perdorura 5000 Leke

Shiten per arsye emigrimi. Mund te shiten edhe te vešuara .
Cel. : 0693052009