PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, shes 7.500 Lekeoferte.al
16.06.2022, 17:58
oferta nr 2 : KAMER inteligjente RROBOT (ROBOT smart camera )
cmimi: 7.500 lek kodi : AA002

- kamer ne forme lodre rrobot ( ngjyre e kuqe dhe e bardhe )

- 360 grade levizje

- ndjek personin ne levizje ( nuk ecen por levis koken 360 grade )

- mund te selektosh objektin qe deshiron qe ta ndjeke

- cilesia e videos 1080P

- karte memorie deri ne 128GB ( nuk perfshihet )

- sensor levizjeje ne raste se ndonje person leviz perpara kameres merr njoftim ne tel dhe pastaj e shikon ne aplikacion

- audio 2 paleshe mund te flasesh nepermjet kameres dhe te degjosh

- lidhja e intenetit me wifi

- ruan videot ne karte memorie dhe mund ti shikosh nepermjet aplikacionit

- ruan videot online ( duhet bere pagesa online per kete sherbim )
produkti eshte e cilesise me te mire ne treg , aplikacioni qe perdoret per te monitoruar eshte shume i lehte per tu perdorur

KY PRODUKT ESHTE I TESTUAR NGA STAFI YNE DHE NE JUA REKOMANDOJME https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1/16/2611.png
produkti porositet :
email: oferte.al@hotmail.com
whattsap : 069 46 57 959
website : www.oferte.al (https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.oferte.al%2F%3Ffbclid%3DI wAR3xxhMxRI_o1AldCjZuj9CB_LJkpLVF-HmnA3PhTSd_FZv-5A-K3WMSKwQ&h=AT1ok57KuGiOa6LfuEzcrVLbHhgGL7WxAfVK7h-BY3bZDv-fXURMBK3EHuM0LbWBAr6DfltMWIn330iS8xye1-tAARGyvK2a4HAOjrWQk5RkzxjQ5yyG5FDoHbOmwabgRMU&__tn__=-UK*F&c[0]=AT2mCYZFC_x3eONchQvo3vYLp2ixhKCHsRiuo01wstVvKOZRK FOIZWA2YL1gfL-BpaLeagW9qG61_Ystlm9zpyVU_TByvc17FBKfPuetnGu4ReEwz YF99Rys_i0Zpis8BNd-Ol6FUUvyQjmveLEyUBdOx0OwLi0Lglm3Gjmzx2UJxJXbhoxz0e f47FjcqcatTLyLZSiG)
posta falas ne tirane - ne gjithe qytetet e tjera + 500 lek.
instalim + konfigurim + shpjegim te aplikacionit = 3000 leke

Cel. : 0694657959

NA NDIQNI NEFACEBOOK :
https://www.facebook.com/oferte.albania

NA NDIQNI NE INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/oferte.albania/

PER ME SHUME PRODUKTE NA SHKRUANI NE WHATSSAP