PDA

Trego pamjen e plot t : Permet, shes Shes krrige tavolinaMateoshahini
15.03.2022, 09:04
Shes karrige dhe tavolina gjithsej 17 sete, tavolinat jane me hapje duke u dyfishuar ne madhesi, me total 92 karrige. shitet gjithashtu aspirator i kompletuar bashk me tub rrethor 25 metra te gjate, gjithashtu edhe 4sete kolltuqesh,
tavolina cmimi 160 mij lek seti
Aspiratori 1100
Kolltuket 190 mij lek seti
nr kontakti 0695121777 (tel:0695121777)
cmimet mund te diskutohen pak pasi te shikohen na afer mallrat

Cel. : 0695121777 (tel:0695121777)