PDA

Trego pamjen e plot t : Durres, shes truall 17.000 m 50 Euro/m (Sukth, Hamall)laurent
14.01.2017, 14:42
Zona/Rruga : Sukth, Hamall

Shitet toke bujqesore dhe truall nga 1.000 m2 deri ne 17000 m2 ne fshatin turistik Hamall te Sukthit, Durres, duke filluar nga 50 euro per m2. Toka ka certifikate pronesie (hipoteke), me leje ndertimi dhe shesh ndertimi. Ne te eshte ndertuar nje shtepi 2 kateshe si dhe nje ndertim nje kat 500 m2. Shitja eshte e mundur mbi 1000 m2. Cmimi eshte i kenaqshem dhe i negociushem. Per me shume informacion kontaktoni ne
nr cel 0692050925