PDA

Trego pamjen e plotë të : Tirane, ofroj City-tour Turqi Izmir 💥 Pamukale 🔹 Bursa 💥 Canakale 139 EuroSole Travel & Tours
15.10.2020, 18:55
Izmir Pamukale Bursa Canakale ​
➤ Nisje Dt. 28 Tetor -- 5 Dite (4 nete) -- Cmimi 139€
➤➤ Nisje Dt. 26 Nentor -- 5 Dite (4 nete) -- Cmimi 139€
Akomodimi per 4 nete ne hotele me 4 Yje (qender te qyteteve)
Vizite dhe Relaks ne vaskat Natyrore te Pamukale
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1/16/2611.png Ne cmim per person përfshihen:
1) Transporti sipas programit vajtie – ardhje
2) Akomodimi per 4 nete ne hotel 4 yje ne Canakale (1 nate), Izmir (1 nate), Pamukale (1 nate), Bursa (1 nate).
3) Mengjeset gjate qendrimit ne hotel
4) Guida (Shoqeruesi) ne destinacionet e turit
5) Taskat Turistike
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2d/1/16/1f4cd.png Nisje nga Tirana, Durresi, Kavaja dhe Elbasani