PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, ofroj City-tour Shqiperi Lëpushë - Tamarë 1 ditë 1400 lekë 1.400 LekeSole Travel & Tours
06.10.2020, 09:38
Ofertat e Vjeshte me Sole Travel! tel:042230668/0696153704


Lëpushë - Tamarë 1 ditë 1400 lekë ⁣
Datat e udhėtimit: 10, 11 Tetor
Vizitohen: Lëpushë, Tamarë, Leqet e Hotit, Shkodër ⁣

Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nisjet e radhës: 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
⁣⁣⁣
Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Guida shoqëruese gjatë udhëtimit.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣