PDA

Trego pamjen e plotė tė : Linja Nderkombetare me Autobus Tirane - Gjermani - TiraneStart Tour Albania
05.10.2020, 13:38
Linja Nderkombetare me Autobus Tirane - Gjermani - Tirane
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/1f449.pngMundet te udhetojne ne vajtje pa problem vetem personat me dokumenta:
1- Leje qendrimi Gjermane ,
2- Leje qendrimi te cdo vendi te BE,
3- Shtetas me pashaporte te cdo vendi te BE
4- Personat me viza pune apo studenti.
5- Personat me viza bashkim familje.
Mund te udhetojne gjithashtu dhe:
6- Personat qe kane Garanci orgjinale nga komuna me firme dhe vule te njome e terhequr dorazi ose derguar me poste.
7-Personat qe kane kontrat pune orgjinale me firme dhe vule te njome e terhequr dorazi apo derguar me poste.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbd/1/16/26d4.png Kujdes ne cdo rast jane autoritetet e Policise Kufitare ato qe vleresojne dokumentacionin e pikave 6 dhe 7.

Per me shume informacion kontaktoni ne:↴
Facebook - Whatsapp - Viber - Instagram
(+33569 91 81 262)
E-mail:trip2albania@gmail.com
www.starttouralbania.com (https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.starttouralbania.com%2F%3 Ffbclid%3DIwAR2z9uvXGycDs60UiW716lhitsKvBiCRvHF8_O HaYCVkhi-GAfO83ZDPBaw&h=AT18_76OLSL3Mxgj89-TWE3E-8ZVZ1mPoOSHWUuAZCYzP6cHiJ24Hab2Md06XY9S0Sq6m0t39ZJ UqPyaaCJ6mMV57SwzGknC6yEbQRm3wjA98sNBPasoOgS4D2FOg ZG0XOO1&__tn__=-UK-R&c[0]=AT2v11USzQUAQlOdfo9eI2NQy4VTJd4D56L60sc0vpkx_Ef5g _nxlTORHlQg-kDr2urYPNgW2Ol6ogJNXgV4GrQIWibNYOK_d3RPjM879Z6xbl8 sLXO63N8mjg_kz5gbcCOFbrNB6nwg37-dXunLmk5_puEPXkpQw_QTv9vRI5e7EmT8ozo2sdq4YdA00To)
Rr. Hoxha Tahsin (Prane parukeri Frida)