PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, ofroj City-tour Kosove Prishtinë - #Pejë - Ujëvara e Drinit 59 EuroSole Travel & Tours
03.10.2020, 19:27
https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t2/1/16/1f60d.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/1f449.pnghttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t89/1/16/1f342.png#Prishtinë (https://www.facebook.com/hashtag/prishtine%CC%88?__eep__=6&__cft__[0]=AZWpr0Na_I9qgwA9flxxfDfW5zsHJKN_sUFPDivyauI5g1bB4 BJR0FeE6IJRZXX81kqSFgnwkjrJ4pRHr1Y_UoBUOpiPue6ktaE QEGartw_GOWd7wy6MawY_7O_px2T7IYpxpXNQGXI4rL6IvfGHi pneZgIuXYiy8Es-LuHDo8hIokoeyFtbbqFU_ZPj7GZNk0w&__tn__=*NK-R) - #Pejë (https://www.facebook.com/hashtag/peje%CC%88?__eep__=6&__cft__[0]=AZWpr0Na_I9qgwA9flxxfDfW5zsHJKN_sUFPDivyauI5g1bB4 BJR0FeE6IJRZXX81kqSFgnwkjrJ4pRHr1Y_UoBUOpiPue6ktaE QEGartw_GOWd7wy6MawY_7O_px2T7IYpxpXNQGXI4rL6IvfGHi pneZgIuXYiy8Es-LuHDo8hIokoeyFtbbqFU_ZPj7GZNk0w&__tn__=*NK-R) - Ujëvara e Drinit 2 ditë €59 https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tfd/1/16/1f9e1.png
Datat e udhëtimit: 10-11 Tetor
Akomodimi tek Hotel Dukagjini 5* në qendër të qytetit!
Vizitohen: Prishtinë, Pejë, Kanioni i Rugovës, Ujëvara e Drinit të Bardhë
⁣Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana⁣⁣⁣⁣.
Nisjet e radhës:⁣ 17, 24, 31 Tetor
⁣⁣⁣⁣⁣
Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣
2. Akomodimi në hotel ⁣5*
3. Mëngjesi dhe darka në hotel⁣⁣⁣⁣
4. Përdorimi i pishinës dimërore, sauna, jacuzzi, fitness
5. Guida shoqëruese gjatë udhëtimit.⁣⁣⁣⁣⁣