PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, ofroj City-tour Shqiperi #Lëpushë - #Tamarë 1 ditë 1400 lekë 1.400 LekeSole Travel & Tours
03.10.2020, 19:23
#Lëpushë (https://www.facebook.com/hashtag/le%CC%88pushe%CC%88?__eep__=6&__cft__[0]=AZUgJHTnOdj_aB4OArVLzJojOFM4w3OncEWEsDQNzvMGEhMSC rURVCttSc89jujWGkJZqhiTxEZmFRsgPjeFMmhL--n4V31pnj3kGUtHInsqPLDR7roce1uR5qWY5fJFDF_TpBW7NHZv mWk9oco3B9yqdVWHEmAg-MxnyYFu7PcSir7ym6xXeM565UypzGIPA-A&__tn__=*NK-R) - #Tamarë (https://www.facebook.com/hashtag/tamare%CC%88?__eep__=6&__cft__[0]=AZUgJHTnOdj_aB4OArVLzJojOFM4w3OncEWEsDQNzvMGEhMSC rURVCttSc89jujWGkJZqhiTxEZmFRsgPjeFMmhL--n4V31pnj3kGUtHInsqPLDR7roce1uR5qWY5fJFDF_TpBW7NHZv mWk9oco3B9yqdVWHEmAg-MxnyYFu7PcSir7ym6xXeM565UypzGIPA-A&__tn__=*NK-R) 1 ditë 1400 lekë ⁣https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tea/1/16/1f332.png
Vendet e fundit me nisje nesërhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png
Vizitohen: Lëpushë, Tamarë, Leqet e Hotit, Shkodër ⁣

Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana.⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Nisjet e radhës: 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
⁣⁣⁣
Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Guida shoqëruese gjatë udhëtimit.⁣⁣⁣⁣⁣⁣