PDA

Trego pamjen e plot t : Tirane, ofroj City-tour Shqiperi 🌲Kalimi Valbonë - Theth 3 ditë 109 109 EuroSole Travel & Tours
26.09.2020, 14:38
Kalimi Valbonë - Theth 3 ditë 109
Datat e udhëtimit: 4-6 Tetor
⁣⁣
Vizitohen: Valbonë, Theth, Ujëvara e Grunasit, Syri i Kaltër, Liqeni i Komanit ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
​Nisjet tashmë bëhen nga Elbasani, Durrësi dhe Tirana⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Në çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣
1. Transporti me automjet komod⁣⁣⁣⁣
2. Akomodimi në hotel 1 natë në Valbonë dhe 1 natë në Theth ⁣⁣⁣⁣
3. Mëngjesi dhe darka në hotel⁣⁣/bujtinë⁣⁣
4. Dreka e paketuar ditën e dytë⁣⁣⁣
5. Bileta e tragetit në Koman ⁣⁣⁣
6. Transporti lokal tek Syri i Kaltër ⁣⁣⁣⁣
7. Shoqëruesi i grupit.⁣⁣⁣⁣⁣