PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, shes libra te mjekesise dhe te tjereDr.G
28.06.2019, 16:18
Shitet biblioteka personale e nje mjekeje per arsye emigrimi. Zoteron dhjetera tituj duke perfshire libra te fakultetit te mjekesise dhe te tjere,
leksione fotokopje etj., literature ne gjuhen angleze dhe shqip jashte programit te fakultetit, romane, manuale, fjalore etj. etj...
madje dhe tekste te vjeter per koleksionistet. Kush ka deshire mund ti japim dhe materiale ne pdf traktate te mjekesise,
literature per licensen amerikane usmle dhe ate angleze plab/mrcp/mrcs.

doctorgeneration@gmail.com ose https://www.facebook.com/doctorofgeneration/