PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, shitet biznesi linje industrale ,prereje pllaka dhe mermeropel insignia
12.08.2020, 14:50
Shitet biznesi linje industrale per prereje e formateve dhe ndryshme te pllakave gres porcelan dhe mermerit .
Prodhimin e mozaikut
Prodhim batiscop (Blindusa) me zmuso dhe lucidim
linja eshte italiane

Cel. : 0672016549