PDA

Trego pamjen e plotë të : Tirane, shes set kablla /tuba Shimano BH59-JK-SS per frena hidraulike - 45 Euroermal_thomaj
15.06.2020, 11:23
Ngjyra.....: e zeze

Shitet set Shimano SS-BH59-JK kavo / tuba per frena hidraulike road.
Gjendja: E re me kuti
Gjatesite: Frena para - 1000mm dhe mbrapa: 1700mm
https://bike.shimano.com/…/compo…/shimano/SM-BH59-JK-SS.html (https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/shimano/SM-BH59-JK-SS.html)
Cel. : 0694307644