PDA

Trego pamjen e plotė tė : www.albcomport.com - MarketingComport Shpk
15.06.2005, 09:31
http://www.njoftime.com/images/misc/logo_comport.jpg (http://www.albcomport.com/)


COMPORT Shpk

fokuson ciklin e plote te sherbimeve te marketingut
duke perfshire sherbimet e Marredhenieve Publike,
Reklames dhe aplikimet ne Internet.
Sherbimet tona perfshijne zgjidhje per marketingun tregetar dhe social,
duke garantuar asistencen me te mire ne Marredhenie Publike
dhe fushatat e cilesise se larte per reklama dhe marketingun online.COMPORT shpk

Rr.Donika Kastrioti 4, Tirana-Albania

Tel/Fax: +355 4 272 172

Mob: +355 69 20 98 400

albcomport@albcomport.com (albcomport@albcomport.com)

www.albcomport.com (http://www.albcomport.com/)