PDA

Trego pamjen e plot t : forumivirtual.com ~ Nj Komb, Nj Gjuh, Nj e Ardhme ~WxP
08.05.2018, 15:48
Nje faqe qe prej vitit 2004, Ka sherbyer dhe vazhton te sherrbej si nje nga forumet qe organizon ruan dhe trajton traditat, historine, vlerat kombetar, Popullaritetin me te madh emori gjate kohes kur sherbente si nje faqe support realiteti.org faqes me te madhe muzikore ne vitet 2003 - 2008 Po ashtu ka supportuar ne vitet 2010 - 2013 nje nder chatet shqiptare Fajtori dhe Albnetwrk ku mori edhe meritat e bashkimit te Shqiptareve ndryshe nga cjemi mesuar online.
Kjo eshte historia e jashtme dhe arritjet si webmaster https://forum.itshqip.com/styles/default/xenforo/clear.png

Gjithmone kam kerkuar qe website tja pershtas kohes dhe per kete arsye, faqa ka shume addonse. Po kerkoj qe faqen ta ndryshoj por po mendoja ta kaloj ne vbulletin 5 ku mobile app eshte shume konstruktiv edhe te jep aktivitet te gjere ne faqa mire po vbulletin si platforme eshte shume e rende dhe po mendoja xenforo fati keq i xenforo eshte se nuk pershtat mire dhe nuk ka nje app si vbuletin aktualisht 80% e userave perdorin telefonin dhe e ardhmja qe une e mendoj eshte vbulletin 5 !
Aktualisht Aplikacioni per cel funksionon edhe per Vbulletin 4 por eshte shume i varfer me njoftime pasi teknikisht i eshte pershtatur Vbulletin 5
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vbulletin.build_1452

Ju faleminderit per vemendjen,
https://ForumiVirtual.Com
500211 (https://ForumiVirtual.Com)