PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tregto.com® (Ankandi Shqiptar Online)Tregto.com
03.06.2005, 14:28
Tregto.com®

URL: http://www.tregto.com

Pershkrimi: Ankandi Shqiptar Online tregto.com® eshte nje Kompani qe ushtron biznesin e saj ne rruge ankandi. Kjo kompani e ngjashme me "ebaY" ofron per te gjithe shqiptaret kudo ne bote nje vendtakim virtual (te sigurte dhe privat) per te zhvilluar biznes te sigurte ne rruge ankandi. Tarifat tona jane te paperfillshme ne lidhje me fitimet tuaja. Na vizitoni dhe behuni sot pjestar i ankandit me te madh shqiptar ne NET.

Me respekt Administrata e tregto.com®