PDA

Trego pamjen e plotė tė : Kavaje, shes Merkuri SKAF 3.500 EuroAma.be
28.01.2018, 20:45
Skaf per lundrim me motor dhe timon me marrshe automatike. mjeti eshte i kompletuar me te gjitha aksesoret e nevojshem per lundrim .motorri i ngrihet edhe i ulet me buton .motorri merkuri sapo i jane bere sherbimet ne itali me 6 jeleke shpetimi me motorr elektrik ne rastet kur mbaron benzina .spirance mbulese dielli .dy serbatora benzine ,trip gps e cila tregon vendndodhjen mat thellesine dhe tregon peshqit

Cel. : 0693112717