PDA

Trego pamjen e plotė tė : http://www.albaniansingels.com/kadimi
03.09.2006, 13:52
Nese ju merr malli per Ciljeten, per Bleonen dhe te vetmuarit ne DASHURI, atehere kljo faqe eshte e qelluar per ju... Ejani shihne se si gjemon ciljeta...

http://www.albaniansingels.com/