PDA

Trego pamjen e plotė tė : Platforma e pare ne Shqiperi qe cdo person mund te punoje nga shtepiaVortexWork
12.12.2017, 22:26
Vortexwork.com Platforma e pare ne Shqiperi qe cdo person mund te punoje nga shtepia.
Me nje numer prej 200 Personash te rregjistruar dhe me nje shikueshmeri prej 3000 klikime ne dite.
Deshiron qe te behesh dhe ti pjese e familjes tone te madhe athere cfare pret rregjitrohu dhe puno nga shtepia.


1.Si funksionon?
Ne fiilim rregjistrohesh duke plotesuar disa te dhena.
Pasi rregjistrohesh si punedhenes/punemarres duhet te kompletoni profilin tuaj me paypalin,aftesite,projektet qe keni bere me pare ne lidhje me fushen tuaj,sa eshte pagesa ne ore qe kerkoni per nje projekt,Certifikata,Edukimi etj.
Pasi te plotesoni keto te dhena neve i verifikojme dhe e aktivizojme ose e bllokojm si account.

Punedhenesi poston projektet qe deshiron dhe pret qe te marr oferta ose mund te zgjedh freelancerin me review me te mira dhe mund ti kerkoj atij personi qe te ja kryej punen.
Pasi punedhenesi bie dakort qe te zjedh oferten me te mire/per nje afat kohore me te mire athere e pranon.
Leket automatikisht kalojn te admini.
Punedhenisi vendos disa hapa qe do qe te plotesohen qe projekti te jete i plote qe jan"Milestones".
Gjate kesaj periudhe punemarresi dhe punedhenesi mund te kontaktojne gjate gjithe kohes me punemarresin.
Pasi punemarresi ta kete perfunduar projektin ai ja dergon.
Punedhenesi pasi te jete ne regull me projektin atehere i dergohet direkt pagesa punemarresit.

Cdo person ose biznes qe ka nje projekt te caktuar mund te bashkohet ne familjen tone VortexWork.

Menyra e pageses eshte me Paypal dhe me Credite online.
Po punojm qe te vendosim pagesen me Stripe,Braintree dhe me Bitcoin dhe monedha te tjera virtuale.
admin@vortexwork.com eshte emaili.