PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, tender Ndertim parkimi + streha zyrash ne SOS-Fshatit te FemijeveSOS Fshatrat e Femijeve Shqiperi
27.09.2017, 13:39
Ftesė pėr Ofertė

Tirane me 27.09.2017

Ju njoftojmė se shoqata “SOS-fshatrat e Fėmijėve Shqipėri”, ka hapur ftesėn pėr ofertė me Objekt:

Ndertim parkimi + streha zyrash ne SOS-Fshatit te Femijeve Tirane
I- Oferta juaj duhet tė pėrbėhet nga:
Oferta Teknike-Ligjore, e cila paraqet Kriteret e Pranimit/Kualifikimit dhe duhet tė pėrpilohet sipas kėrkesave tė renditura me poshtė.
A- Kriteret e Pranimit/Kualifikimit:

1. Kopje te Ekstraktit Historik, te leshuar nga Qendra Kombetare e Regjistrimit.
2. Nje dokument qe verteton se subjekti juaj i ka plotesuar detyrimet fiskale, si dhe detyrimet e sigurimeve leshuar nga Administrata Tatimore.

Shenim: Dokumentacioni i kerkuar ne Kriteret e Pranimit/Kualifikimi ne pikat nga 1 dhe 2, duhet te vertetohet permes dokumentave te leshuar jo me pare se tre muaj nga data e fundit e dorezimit te ofertes. Dokumentat e mesiperme mund te paraqiten origjinal ose te noterizuar.

B- Kriteret e Vecanta te Kualifikimit:Ofertuesi duhet te dorezoje:
Deklarate mbi permbushjen e specifikimeve teknike.
Deklarate mbi konfliktin e interesit
Pershkrimin e ofertes (oferta financiare)


B.1.- Kapaciteti ligjor i operatoreve ekonomike:

Sipas kritereve te pergjitheshme te kualifikimit.

B.2- Kapaciteti ekonomik dhe financiar:

Kopje te vertetuar te bilanceve, te konfirmuara me vule prane administrates tatimore te dy viteve te mepareshme 2015, 2016.

Kapaciteti teknik

Operatori ekonomik duhet te permbushe kerkesat e meposhteme minimale:


Pune te ngjashme dhe te sukseseshme per 2 objekt te te njejtes natyre.
Te vertetuara me situacione perfundimtare dhe akt kolaudim.


Kapaciteti profesional.

Operatori ekonomik duhet te kete ne stafin e tij dhe te figuroje si drejtues teknik ne licencen e shoqerise

Inxhinier ndertimi 1nje
Inxhinier mekanik 1nje
Inxhinie topograf 1nje
Inxhinier mjedisi 1nje

Operatori duhet te kete 5 punonjes te paisur me kartela personale te sigurimit teknik nga Inspektoriati Qendror Teknik

Garancia: Kompania specifikon qarte cfare eshte e perfshire ne garancine e sherbimit te ofruar sipas kesaj Ftese per Oferte.

Garancia e punimeve ka te beje thjesht me respektimin e normativave sipas analizave te punimevete percaktuara ne preventiv dhe shprehet me vendosjen e cmimeve perkatese per realizimin e specifikimeve teknike

II. Dorėzimi i Ofertės

Dokumentacionet duhet tė dorėzohet nė dy zarfa:

1. Zarf tė mbyllur me Ofertėn Ekonomike dhe

2. Zarf tė mbyllur me Ofertėn Tekniko-Ligjore tė kėrkuara si mė lart.

Zarfat duhet tė jenė tė vulosur nga kompania nė pjesėn e ngjitjes sė zarfave. Ne zarfa duhet tė ketė tė shkruar qartė: “NDERTIM PARKIMI+STREHE ZYRASH ne SOS-Fshatit te Femijeve Tirane”, Emrin e Kompanisė qė e dėrgon si dhe mbi to tė jete e shkruar titulli Ofertė Ekonomike dhe Ofertė Tekniko-Ligjore.

Tė dy zarfat me dy Ofertat (Ekonomike dhe Tekniko-Ligjore) duhet te dorezohen pranė Zyrave Qendrore tė Organizatės SOS dhe Kompania duhet tė sigurohet qė perfaqesuesi i autorizuar i saj te kete me vete autorizimin per te dorezuar dokumentaconin e kerkuar sipas kritereve te vendosura si me siper. Pėr tė shmangur cdo paqartėsi, kėrkojmė qė pėrfaqesuesi i kompanisė tė mos largohet nga Zyrat Qėndrore tė organizatės pa marre numrin e protokollit.

Nė rast se oferta juaj dorėzohet e hapur, me e-mail, fax ose nė ndonjė mėnyrė tjetėr nga ajo e kėrkuar mė lart, oferta nuk do tė konsiderohet e vlefshme.

Oferta juaj, nė njė zarf tė mbyllur dhe tė vulosur, nė formatin e kėrkuar do tė paraqitet nė:

SOS-Fshatrat e Fėmijėve, Zyra Nacionale,
Adresa: Rruga: ”Herman Gmeiner”, Sauk, Tirane
Data: 03.10.2017 Ora: 12:00

III. Shenim:

Afati i fundit pėr dorėzimin e ofertave nė SOS-Fshatrat e Fėmijėve Shqipėri, nė adresėn e mėsipėrme ėshtė datė 03.10.2017 ora 12:00.

Per cdo pyetje ju lutem mos hezitoni t’i adresoni ne: info@soskd.org.al

Organizata do tė njoftojė me shkrim nėse ju jeni fitues ose jo pėr procesin e tenderimit.

Shenim: Cmimi duhet te perfshije te gjitha kostot deri ne dorezimin e punimeve.