PDA

Trego pamjen e plotė tė : Storage.AL - Hosting ServiceHostingService
29.05.2017, 11:30
https://storage.al/images/email-logo.png

Storage.AL (https://storage.al) ofron sherbimin e hostimit te faqes apo aplikacionit tuaj.

Sherbimet e ofruara jane:

- SSD Shared Hosting (https://storage.al/shared.php), duke filluar nga vetem $3 ne muaj.
- SSD Shared Hosting Business (https://storage.al/portal/cart.php?gid=3)*, duke filluar nga vetem $25.5 ne muaj.
- VPS Hosting (https://storage.al/vps.php), duke filluar nga vetem $9.9 ne muaj.
- Dedicated Servers (https://storage.al/portal/cart.php?gid=7), duke filluar nga vetem $33.6 ne muaj.
- Cloud Storage (https://storage.al/portal/cart.php?gid=5) (backup server), duke filluar nga vetem $5.5 ne muaj.

Asistenca teknike 24/7 live chat, e-mail, tel.
Vendndodhja e serverave eshte: Gjermani.
Sherbimet SSD Shared Hosting dhe SSD Shared Hosting Business perfshijne backup automatic falas. Paneli i kontrollit per keto sherbime eshte Webmin/Virtualmin.
* SSD Shared Hosting Business perfshin sherbimin e mirembajtjes si nje forme outsource per faqen tuaj te internetit, aplikacionit online apo sherbimeve e-mail, etj.
Kontakt: support@storage.al

Te gjitha pagesat per sherbimet mund te behen online me Karte Crediti/Debiti ose PayPal. Procesimi i pageses ofrohet nga firma Amerikane 2Checkout.

417552