PDA

Trego pamjen e plotė tė : Faqe interneti profesionalePulti
11.04.2017, 15:51
Tek Blue Web Marketing, ofrojme ndertim faqe interneti (https://www.blu.al/ndertim-faqe-interneti-profesionale/) profesionale. Zhvillimi i nje faqe web-i eshte nje proces gjitheperfshires. Faqet tona nuk duken vetem te “bukura”, por dhe performojne.
Qe nga fillimi, kemi parasysh strategjine tuaj, arkitekturen e informacionit, eksperiencen e perdoruesit dhe si te marketojme faqen per audiencen tuaj.

Cdo projekt eshte unik. Ne deshirojme te njohim marken tuaj, kuptojme nevojat tuaja, te percaktojme nje afat kohor dhe te krijojme nje plan te pershtatur rreth biznesit tuaj.

Perpara se faqja juaj te shkoje online, ne e testojme dhe e veme ne prove me ane te nje procesi te gjere te sigurimit te cilesise. Disa nga pikat qe ne testojme jane: siguria, shpejtesia dhe funksionaliteti, duke garantuar qe faqja juaj te jete gati.

Meso me shume (https://www.blu.al/)