PDA

Trego pamjen e plotė tė : shes Set divanesh 3+2+1+1 dhe dy pupa Tavolina + karrikeSulo Shena
02.04.2017, 13:45
Set divanesh 3+2+1+1 dhe dy pupa
Tavoline e madhe ngrenie me hapje me 6 karrike
Tavoline mesi dhe dy tavolina te vogla (tak e tuke) te zeza me syprine xhami

Cel. : 0699220631 (tel:0699220631)