PDA

Trego pamjen e plotė tė : Tirane, tender per spot televizivr.s.
28.03.2017, 14:45
Qendra Kombetare Per Sherbime Komunitare kerkon oferta per prodhimin e nje TV Spoti mbi prinderimin pozitiv.
Qendra ka skenarin e spotit (3 femije aktore, 2 aktore te rritur; ne nje shtepi private) dhe kerkon oferte per prodhimin e tij.
Oferta te perfshije te dhena per stafin e prodhimit te spotit; kostot e aktoreve, te regjizorit, ndihmes-regjizorit, montazhierit,
editorit te muzikes, kameras, zerit, ambjenteve e cdo kosto tjeter te nevojshme per prodhimin e spotit.

Spoti do te prodhohet ne 2 formate: per TV dhe per ne Internet. Ofertuesi ka pergjegjesi per marrjen e lejeve per muziken.
Prodhimi i spotit do te behet ne bashkepunim me Qendren dhe versioni perfundimtar do te aprovohet nga qendra.

Afati i dorezimit te ofertes eshte 4 prill, ne adresen: nccs.albania@gmail.com ose ne zyrat tona tek Kryqezimi i Selvise, Pallati perballe Hotel Vila Verde, Kati 2.