PDA

Trego pamjen e plotė tė : Karrige dhe tenda dielliLIVE group
22.01.2017, 23:43
Shes karriget e bardha 20 cop x 2.500 lek secila
Tavolina per jashte me 15 x 1.500 lek secila
Shes tende per lokale , shtepi apo dyqane me permasa si me poshte
1- 3.5m x 5 m cmimi 55.000 lek
2- 3.5m x 4.6m cmimi 45.000 lek
3- 3.5m. x 4.6m cmimi 45.000 lek
tendat jane qe te treja vishnje.
Behet ulje e mire ne rast se merren te gjitha bashke

Tel. : 0692041049 (tel:0692041049)