PDA

Trego pamjen e plot t : Durres, Shiten rreth 2.000 dyer te brendshme, 50/ cdo dereStefano PC
30.01.2017, 11:50
Shiten ne blok 2.000 dyer te brendshme (nje sasi e te cilave dyer te brendshme me xhama) me permasa standard ne ngjyre arre e erret dhe ne bezhe. Dyert nuk kane mentesha, doreza dhe xhama. mimi eshte 50 per dere. Dorezimi behet ne veri te Italise. Shpenzmet e transportit, dogana dhe cdo gje tjeter shtese ne ngarkim te bleresit.https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif373301373300373302373303373304