PDA

Trego pamjen e plotė tė : Marine.al, Ofroj Rezine Epoksidemarine.al
15.07.2019, 13:47
Marine.al,
ACS Marine- Durres

OFRON !

Sistemi Epoksid C-SYSTEMS 10 10 CFS

RIPARIM, NDERTIM NGA E PARA, NGJITJE, MBROJTIE, STUKIM, Kallafatim, REALIZIME TE NDRYSHME.

10 10 CFS eshte rezine epokside, multifunksionale, ideale per riparime, ndertime , ngjitje, mbrojtur, stukuar, Perdoret si me materiale drruri dhe rezine.

Nuk Permban solvente. (CFS Completely Free Solvent).

Fluiditeti dhe nje sere aditivesh e bejne kete rezine epokside 10 10 CFS te perdorshme ne cdo lloj punimi per te permbushur cdo nevoje.

Ngjites drru - drru, drru - vetrorezine, vetrorezine-vetrorezine.
Stuko strukturale duke perzier aditivin 10 10 CFS me Microfiller Powder, Microfibre Minerali, Microfibre Natyrali.

Stuko Mbushese .

Dora fundit e ciklit te bojes.

Riparimi Osmosit.

346435346433


Web: www.marine.al (http://www.marine.al/)
Email:info@marine.al
Adresa : L.6, Rr. "Shoqeria Bashkimi" Durres, Prane Kopshtit "Sotir Noka"