PDA

Trego pamjen e plot t : Skaf MARINER 6.6mX2.4m, Shitet ose Ndrim OKAZIONArtanK
22.06.2017, 10:33
SHITET SKAF 3.900

Tipi MARINER LAMBRO (Ish-skaf i Marines Ushtarake te nje shteti tjeter).
Fiberglass,Forma dhe design i skafit dhe kallumi te shkelqyer (shpejtesie).
Permasat 6.5m X 2.4m (pa bracket-en), 7m me bracket-en.

Eshte pa motor. Mund te pajiset me motor te jashtem Outboard nga 70Hp-250Hp (ne varesi te performances, perdorimit dhe deshires).
I pershtatshem per Profesionist dhe Amatore, Sport, Peshkim, Zhytes, Qejf, Udhetime Turistike etj.
Disponohet trailer/karel ushtarak me dy akse per gjatesi deri ne 10m dhe peshe deri ne 5T per cmimin shtese nga i varkes +1.000
Shitet, ashtu sic eshte .

Ata qe i njohin keto skafe, llojin dhe qe ju duhet, e dine me se miri se cfare eshte.
E pa-krahasueshme me varkat dhe skafet normale, komerciale ne qarkullim dhe qe shohim perdite.
Skafi eshte me dokumentacion te rregullt me libreze.Skafi mund te inspektohet ne DR (i disponueshem).


Nderohet edhe me Makine. Portobagazh ose Familjare.
Viti prodhimi 2003 e siper dhe minimalisht te zhdoganuara, te te njejtave vlerave.


Cmimi 3.900 skafi + 1.000 traileri !!.

Cel 069 34 36 735
WApp 068 22 65 129