PDA

Trego pamjen e plotė tė : Panai- Infrastruktura E Industrise Se HidrokarburevePANAI ShPK
06.11.2014, 22:23
PANAI ShPK operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2006 ne fushen e Industrise se Hidrokarbureve , duke i ofruar kesaj industrie infrastrukturen e nevojshme per funksionimin e saj . PANAI permbushe nevojat e te gjithe sektoret e industrise se lendeve djegese ku vlen te permendet , krijimi i infrastruktures per sektoret e meposhtem :

Depozitimi ( Magazinimi ) i lendeve hidrokarbure.
Transportimi i lendeve hidrokarbure.
Shitja me shumice /pakice i lendeve hidrokarbure.
Menaxhimi/Administrimi i lendeve hidrokarbure.
Si perfaqesuese e denje e industrise se rende Shqiptare PANAI ofron ne treg edhe sherbimin e ndetimit te konstruksioneve metalike . Eshte e specializuar ne ndertimin e Kapanoneve industrial dhe ne ndertimin e strukturave te karburanteve te shitjes me pakice . Pavaresisht natyres se saj Kompania ka ndertuar disa kostruksione te karakterit Civil .

Per me teper pervec zbatimit PANAI pergatit edhe projektimin e punimeve , projekte te cila gatiten nga stafi i saj i perbere nga inxhiniere me experience disa vjecare ne tregun shqiptar.http://i0.wp.com/www.panai.al/wp-content/uploads/2014/09/autobote.jpg?resize=500%2C242
http://i0.wp.com/www.panai.al/wp-content/uploads/2014/09/20140916_164029.jpg?resize=400%2C400