PDA

Trego pamjen e plotė tė : Car-Rent.alFlori_dr
28.08.2014, 14:59
http://car-rent.al/wp-content/uploads/2013/10/logo.png (https://car-rent.al)

Car-Rent.al eshte nje portal per rezervim makina me qera ne shqiperi i rregjistruar ne QKR me nr NIPT L42005503G. Nepermjet ketij portali ju keni mundesi te krahasoni midis te gjithe ofruesve te ketij sherbimi ne shqiperi, dhe ne menyre komode te zgjidhni per makinen qe do merni. Ne ju garantojme cmimet me te mira ne treg, edhe me te ulta sesa po te paraqiteni personalisht ne sportel.

http://car-rent.al/images/favicon.png (https://car-rent.al) car-rent.al (https://car-rent.al)

http://car-rent.al/images/fb.jpg (https://facebook.com/car.rent.albania) http://car-rent.al/images/gg.jpg (https:// plus.google.com/+CarrentAlbania) http://car-rent.al/images/tt.jpg (https:// twitter.com/carrent_al)