PDA

Trego pamjen e plotė tė : http://www.kasaforta.alRestjon
15.08.2014, 09:51
Kasaforta te sigurise se larte dhe kundra zjarrit, Makina Numerimi dhe Detektimi Parash, Rafte dhe Tavolina Metalike kundra zjarrit. Sisteme Alarmi. Gjithcka per te sigurine tuaj.https://www.facebook.com/pages/AA-Security-Survey/115437821838225?id=115437821838225&sk=info