PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė ofroj vend puneshpresa-al.com
06.02.2006, 14:32
lloji i njoftimit. : ofroj vend pune

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

Kerkojme nje person me njohuri te konsiderueshme kompjuterike, te jete i komunikueshem, kerkues dhe te arrije tu jape zgjidhje problemeve qe mund te paraqesin klientet tane, te dije te beje instalime, konfigurime , mirembajtje te programeve kryesore te OS WINDOWS, si edhe te kene njohuri mbi pjeset hardware-ike te kompjuterit dhe network. Ndreqja e kompjuterave, mirembjatja e tyre, instalimi, konfigurimi, ruajtja e te dhenave, formatimi, heqja e viruseve do te jene disa nga detyrat kryesore te personit qe do ta fitoje kete vend pune.Te jete entuziast, punetor dhe i papertueshem, qe kerkon te beje karriere te gjate ne fushen e elektronikes, te kete aftesi te mira komunikimi dhe menaxhimi.

Eksperience e preferueshme, por jo e domosdoshme.

Pagesa 20.000 – 70.000 Lek (te reja).Ne varesi te punes qe ben

Shpresa AL Computer
Rr.e Durresit,
Perballe Ministrise se Mjedisit,
Tirane.


Te interesuarit te dergojne CV ne e-mail-in: admin@shpresa-al.com (admin@shpresa-al.com)Shpresa AL Computer

www.shpresa-al.com (http://www.shpresa-al.com/)