PDA

Trego pamjen e plotė tė : AL, Tiranė Tender i Hapur nga Banka e Shqiperise me vlere 1,058,000 lekeTendera
03.01.2006, 13:47
lloji i njoftimit. : ofroj

Shteti............: AL,

Qyteti............: Tiranė

REPUBLIKA E SHQIPERISE
BANKAE SHQIPERISE
Sheshi Skenderbej, nr.1, Tirane, Albania
TENDER I HAPUR KOMBETAR

Banka e Shqiperise kerkon te realizoje objektin e prokurimit

“Per rinovimin e suportit te Antivirusit per 215 licensa dhe shtimin e 85 licensave MC Affe per periudhe njevjecare”


Banka e Shqiperise fton kandidatet e interesuar, per te marre pjese ne proceduren e prokurimit “Tender i hapur kombetar shoqeruar me ftesa direkte kandidateve te huaj”, per realizimin e objektit te prokurimit si me siper me fond limit 1 058 000 leke.

Dokumentat e tenderit mund ete terhiqen prane Zyres se Prokurimit te Departamentit te Administrimit te Bankes se Shqiperise, tel. 235 574, cdo dite nga ora 10.00 – 13.00, kundrejt nje pagese te pakthyeshme prej 1.000 leke.

Oferta duhet te paraqitet ne Zyren e Sektorit te Prokurimit prane Departamentit te Sherbimeve Logjistike ne Banken e Shqiperise me date 26 Janar 2006, ora 13.00, kohe ne te cilen do te hapet edhe tenderi ku ftohen te marrin pjese kandidatet dhe perfaqesuesit e tyre.