kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj

  Quhem Oronc SHPORI – Perfaqesues I Autorizuar I Markave, Patentave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines..
  P.O Box 8308, Tirana, Albania
  Cel: +355 (0) 666 096 999
  Email : oroncshpori@yahoo.com

  Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ne rregjistrimin, ripeteritjen e Markave, Patentave dhe Disenjove Industriale dhe te Emertimeve te Origjines.
  Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien dhe mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:
  Shpikjet dhe modelet e perdorimit
  Markat tregtare dhe te sherbimit
  Dizenjot industriale.
  Emertimet e origjines.

  Eshte shume e rendesishme per biznesint Tuaj qe Ju te kryeni regjistrimin e Markes Tregtare, Dizenjos Industriale,
  Treguesit Gjeografik dhe te patentoni Shpikjen Tuaj.


  Me poshte disa shpjegime baze:

  Te drejtat dhe avantazhet qe fitoni nga rregjistrimi dhe mbrojtja e markes Tuaj tregtare:

  - Konsumatoret apo klientet Tuaj ju identifikojne lehtesisht dhe garantohen qe produkti/sherbimi qe po marrin eshte origjinal.
  - Diferencoheni nga kompanite konkuruese .
  - Garanton nje baze per imazhin dhe marketingun Tuaj.
  - Ju mund te perfitoni ekonomikisht nga pronesia e markes ne rastet kur mund ta jepni ate franchise.
  - Marka e Rregjistruar njihet ne gjithe boten si aset ekonomik i mbajtesit.
  - Garantoni avantazh juridik ne rastet e konflikteve me palet e treta.
  - Mbroni produktin/sherbimin Tuaj qe ne momentin e pare te rregjistrimit, edhe nese nuk jeni ne treg.
  - Mund te perdorni shenjen dalluese te Markes se Regjistruar ® e cila pervecse garanton konsumatorin dhe ploteson marketingun Tuaj,
  ajo zbeh tendencat e dikujt per t’Ju kopjuar.


  Mbani Mend!
  Regjistrimi i Markes Tregtare nepermjet nje agjenti te licensuar ju kursen kohe dhe ju jep shume avantazhe si dhe ju ndihmon
  qe te merrni nje sherbim profesional.


  Pronėsia industriale mbrohet vetėm duke e regjistruar markėn tregtare ose objektet e tjera.
  Nėse njė biznes nuk regjistron produktin apo shėrbimin e tij, atėherė ai nuk ka asnjė
  mjet ligjor pėr t’u mbrojtur nga falsifikimet dhe konkurrenca e pandershme nė treg.

  kontaktoni dhe ne faqen tone te facebook
  https://www.facebook.com/patents.tra...tirana.albania

  Oronc SHPORI
  Perfaqesues I Autorizuar i Patentave Markave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines
  P.O Box 8308, Tirana, Albania
  Cel: +355 (0) 666 096 999
  Email : oroncshpori@yahoo.com
  klikoni foton pėr ta zmadhuar klikoni foton pėr ta zmadhuar Klikoni foton pėr njė pamje mė tė madhe

Emri: Patent-Mark_cert.jpg
S: 2367
Madhesia: 74.1 KB